Den Store Ølquiz

Kan du kende forskel på en DIPA og en NEIPA? Ved du hvad en "table beer" er? Kan du forklare forskellen på en lager og en ale? Kan du smage forskel på Citra og Mosaic-humle? Kan du skelne mellem en milk stout og og en baltic porter? Tør du satse hele dynen udelukkende på duften og udseendet at en velskænket øl? Hvorfor er "gose" og "geueze" slet ikke det samme?


Prøv en anderledes ølsmagning! En hvor du både smager på kvalitetsøl fra ind- og udland, samtidig med at du dyster mod dine kolleger eller venner udi både ølviden og smageevner. Det kommer til at være hyggeligt, det kommer til at være sjovt - og det kommer til at være en udfordring for selv den mest garvede øldrikker. Selv hvis du anser dig selv som ølnovice, vil du med garanti kunne være med - og endda lære noget om øllets vidunderlige verden!


Og vinderen vil selvfølgelig kunne nyde en lækker, hemmelig præmie for at fejre sejren. :)


Den Store Ølquiz fungerer bedst i hold og med et deltagerantal på højst 20, men send endelig en besked, hvis I har særlige ønsker - fx til bestemte quiztemaer og temasmagninger.Klik på billedet, hvis du har fået blod på tanden... :)