Kontakt


Skriv en besked og få en uforpligtende snak om, hvad I godt kunne tænke jer. Så laver vi noget der passer til jeres behov.


Tidligere arrangementer inkluderer så forskellige ting som:


  • Virtuel Fyraftensølsmagning hos Arkitema Arkitekter, Aarhus
    Under corona-perioden havde Gerts kolleger hos Arkitema i Aarhus brug for en social begivenhed, der kunne få skuldrene lidt ned - og som kunne afslutte ugen som led i forsøget med en fire-dages-arbejdsuge. Det blev til et 2-3 timer langt virtuel arrangement med seks forskellige øl pr. mand, pakket og leveret til hovedkontoret, så det kunne hjembringes inden vores virtulle møde. Vi smagte på alt fra den klassiske Westmalle Dubbel, Thornbridges Double Green Mountain, Rogues Newport Daze, Wander Beyonds Chameleon Passion (der virkeligt delte vandene!) og Vocations Single Hop Showcase: Galaxy og Sweet Temptation. Alt sammen mens de 17 kolleger fik en grundig introduktion til moderne craft beer. Det blev endda til en øltipskupon med en flydende præmie til vinderen.


  • Privat fødselsdags-/hjemmebrygssmagning hos Jesper
    Den garvede ølentusiast Jesper skulle holde en lille 50-års-fødselsdagsmiddag for en håndfuld gamle venner, og havde i den forbindelse bedt om en smagning af mine egne hjemmebryg sideløbende med et historisk rids over ølhistorien. Det blev til seks forskellige hjemmekrøllede øltyper - helt fra en brown ale med hasselnød til en west coast IPA, en mango og vanille DIPA samt to forskellige stouts (en stærk en med peanutbutter og havsalt og en mere lettilgængelig med kaffe). Det endte med at være så hyggeligt at arrangementet tog en hel time mere end forventet - og jeg måtte efterlade resten af de medbragte øl, så de gamle venner kunne muntre sig med dem.

  • Foredrag og ølsmagning i Hjortshøj Sognegård
    Til en af de mange forskelligartede sogneaftener i Hjortshøj, havde sognepræsten Morten booket et ølhistorisk foredrag med indlagte smagsprøver af forskellige historiske øltyper. Det blev til 9000 års ølhistorie på godt og vel to timer for de 32 deltagere i alle aldre med tråde helt fra Mesopotamien, oldtidens Kina og Mellemøsten over øllets rejse op igennem Europa, og Tysklands, Englands og Danmarks bidrag til den moderne danske øl som vi kender den. Vi smagte på moderne ækvivalenter til "gamle" øltyper; witbier fra Duvel Moortgat, Paulaner Salvator, Westmalles Dubbel og Klosterbryggeriets Hamborgøl.